Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 10. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Voždovca.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Siniša Dobrašinović od svojih igrača očekuje da odigraju agresivno i koncentrisano od starta utakmice:

’’Voždovac ima sistem. Oni godinama forsiraju mlade igrače i od njih žive. Mislim da ove sezone igraju najlepši fudbal u Srbiji. Agresivni su sa i bez lopte. Žele posed, kao i mi. Postoji šansa, jer smo kvalitetna ekipa. Potrebno je da radimo što i na treninzima, pa neće biti problema. Trenirali smo na veštačkoj travi u Šutenovcu, da bismo se malo bolje adaptirali na podlogu stadiona na Voždovcu. Dosta smo naučili u Lučanima. Bez obzira šta se tamo dešavalo i kako smo izgubili, mislim da smo ekipi Mladosti dozvolili da uzme tri boda. Potrebno je malo više odgovornosti. Moramo od prvog minuta da uđemo agresivno i koncentrisano.’’

Meč 10. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Voždovca i Novog Pazara igra se u ponedeljak 02. oktobra 2023. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar