Ekipa Voždovca u okviru 13. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje gradskom rivalu, ekipi Partizana.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Marko Savić ističe da su crno-beli u najboljoj formi od svih superligaških timova, ali najavljuje veliku borbu za bodove:

’’Partizan je ekipa koja je ubedljivo u najboljoj formi u celoj ligi, najkonstantniji su. Uspeli su i da preokrenu neke duele, što pokazuje da veruju u to što rade i da imaju dobru energiju. Sa druge strane, u poslednje vreme prikazali su dominaciju, protivnici nisu uspevali da im zaprete, nisu primili nijedan gol u poslednja četiri meča, ubedljivi su. Imaju vrhunske igrače, dobro su organizovani, jasni su za analizu. Odlikuje ih fenomenalna tranzicija u napadu, to je nešto što im je najubojitije oružje, sposobni su da kazne svaku grešku protivnika, nije lako igrati protiv njih. Imamo i mi naše kvalitete koje možemo da nametnemo i trudićemo se da to i uradimo. Znamo da je to jedno od dva najteža gostovanju u ligi, uz ono Crvenoj zvezdi. Igraju na svom terenu, u odličnom momentumu su, ali to je samo jedan motiv više za nas da izađemo, budemo hrabri i pokušamo da pobedimo Partizan. Utakmicu spremamo na taj način, dajemo i apsolutno najveći mogući respekt, jer pored toga što su istorijski jedan od naša dva najveća kluba, u ovoj sezoni su do sada najviše pokazali.’’

Meč 13. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Partizana i Voždovca igra se u nedelju 29. oktobra 2023. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Voždovac