Ivanjički Javor Matis u okviru 14. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Radovan Ćurčić ističe da je tradicija na strani komšija iz Lučana, ali da veruju u svoj kvalitet i povoljan rezultat u ovom duelu:

’’Nemamo dobar rezultat u Lučanima godinama unazad i svesni smo toga. Bez obzira na to što tu postoji i komšijsko rivalstvo, te utakmice su obično na granici, izjednačene. Mladost je uspešnija, posebno na svom terenu i mi smo iskreni i to priznajemo. Idemo na noge sportskim prijateljima, iako to na terenu prerasta u rivalitet. U komšiluku smo, uvek naše utakmice izazivaju pažnju. Čeka nas teška utakmica, imaju tim za respekt, spoj mladosti i iskustva. Pojačala su ih dva kvalitetna napadača. Mislim da nas čeka težak posao, ali verujemo u svoj kvalitet i mislim da možemo da pružimo dobru partiju. Bitno nam je da dobro izgledamo na terenu. Nekada to da rezultat, nekada ne, a ja se nadam da će u ovom slučaju dati rezultat.’’

Meč 14. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Mladosti i Javor Matisa igra se u ponedeljak 06. novembra 2023. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis