Kruševački Napredak u zaostalom meču 8. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Čukaričkog.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Vladimir Gaćinović ističe da su njegovi igrači odlično radili tokom pauze i da je optimista:

’’Mislim da smo minulih deset dana iskoristili kvalitetno. Radili smo na poboljšanju pojedinih segmenata, a odigrali smo i prijateljsku utakmicu protiv Dubočice. Oduševljen sam reakcijom igrača, odnosom, ponašanjem, željom, kako upijaju i prenose na teren sve što radimo i uzbuđen sam da ćemo se sutra pokazati u puno boljem svetlu i biti u dobrom ritmu. Znam da nas čeka težak fudbalski ispit. Dolazi nam u goste vrlo ozbiljan protivnik, ekipa koja igra evropsko takmičenje i svake godine je među tri-četiri ekipe u Srbiji. Ekipa su koja ima roster da sastavi tri tima i da je nebitno koji igra. Biće to dobar test da vidimo gde smo, na kom nivou, a mislim da naša ekipa iz dana u dan raste, prihvata zahteve i živi za fudbal. Možda sam preveliki optimista, ali pričam kako osećam i očekujem našu dobru predstavu.’’

Zaostali susret 8. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Napretka i Čukaričkog igra se u sredu 22. novembra 2023. godine, sa početkom u 16:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na programu TV Arena sport 1 Premium.

FOTO: FK Napredak