Beogradski IMT u okviru 16. kola Mozzart Bet Super lige Srbije dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka Ždrepčeve krvi.

Šef stručnog štaba ’’traktorista’’ Nebojša Jandrić ističe da je pauza prijala, kao i da očekuje motivisanog rivala nakon dolaska kolege Nenada Lalatovića na klupu ’’golubova’’:

’’Igra se iz nedelje u nedelju, pod velikim stresom i nije loše da imamo brejkove kako bi se igrači oslobodili psihološkog pritiska i poradilo na taktičkom usavršavanju. Nama su bodovi preko potrebni, u svaki meč ulazimo sa imperativom pobede i osvajanja bodova. Individualno dobro poznajemo pojedince, sad kako će nastupiti je velika nepoznanica. Na osnovu prethodnih saznanja i načina rada kolege Lalatovića možemo izvući određene zaključke. Očekujemo motivisanu ekipu, znamo kako Lalatović funkcioniše. Neosporno je da Subotičani poseduju kvalitet. Moramo biti angažovani i odgovoriti što bolje.’’

Meč 16. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između IMT-a i Spartaka ŽK igra se u petak 24. novembra 2023. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK IMT