Novosadska Vojvodina u okviru 16. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Ranko Popović ističe da je ovaj meč lepa prilika da ekipa pokaže koliko je napredovala i da disciplinovanom i napadačkom igrom stigne do dobrog rezultata:

’’Ovo je lepa prilika za sve nas da pokažemo ono što smo radili do sada, da to nadogradimo i napravimo korak dalje. Ne treba trošiti reči na Zvezdu, s obzirom na to kakav igrački kadar imaju i da igraju Ligu šampiona. Na svakoj poziciji imaju po dva-tri odlična igrača i koga god da izvedu, to je sastav koji se bori za titulu. Međutim, verujem da ćemo imati odgovor. Tokom ove pauze, bez obzira na sve probleme, a bilo ih je i sa vremenskim uslovima, imam minimalne primedbe. Radili smo dobro, a ja više volim da radimo nego da pričamo i da to pokažemo na terenu, pa neka bude tako i sutra. Želimo da igramo napadački, disciplinovano i pre svega takmičarski, a ako bude tako, možemo da očekujemo dobar rezultat. Imamo nažalost nekih povreda, videćemo da li će moći da se to reši do sutra, mislim da neće, ali to nas prati od početka. To je prilika za nekog drugog i ka tome težimo, da povećamo broj onih na koje možemo da računamo u ovako suženom kadru.’’

Meč 16. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde igra se u subotu 25. novembra 2023. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Vojvodina