Kruševački Napredak u okviru 16. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Pančevu gde će odmeriti snage sa ekipom Železničara.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Vladimir Gaćinović ističe da dobro poznaje Pančevce i da će pronaći recept da im se suprotstave:

’’Pronaći ćemo recept da se suprotstavimo mojoj bivšoj ekipi. Vežu me lepe uspomene i emocije za taj grad i klub, ali u sportu emocija nema. Idem tamo maksimalno motivisan, znam otprilike kako diše taj klub, znam da su zadržali jedno osamdeset odsto rostera i doveli pet-šest igrača. Do sada su već promenili tri trenera. Igraju fudbal koji je onako okomit, sa dosta presinga, dosta trke, motorike, visokog ritma, ali naći ćemo recept. Znam da ćemo u Pančevu imati vrhunske uslove što se terena tiče, što mi se posebno dopada. Otprilike, dve podjednake ekipe i ko će u tom momentu dati više na terenu, ko će biti raspoloženiji, ko će biti u boljem svetlu taj dan, može da se nada pobedi. Ja se nadam, kao što sam se nadao u prethodne dve utakmice, da ćemo to biti mi i optimista sam. Kad je u ekipi dobra atmosfera i pozitiva, sve je puno lakše. Što jedan trener reče, više vredi jedna dobra hemija u svlačionici, nego sto taktički kvalitetno odrađenih treninga, tako da sam ubeđen da će to na kraju biti dobro. U tim se vraća Ljubomirac, koji je imao žute kartone. Ima malo zdravstvenih problema, videćemo još kakva je situacija sa Milanom Bojovićem, Urošem Nenadovićem, koji se žali na povredu palca, mislim da je Đorđe Jovanović sanirao probleme sa stomačnim virusom i nadam se da ćemo izaći u respektabilnom sastavu i sigurno dati sve od sebe.’’

Meč 16. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Železničara i Napretka igra se u nedelju 26. novembra 2023. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Napredak