Beogradski Voždovac u okviru 16. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Ivanjici gde će odmeriti snage sa ekipom Javor Matisa.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Marko Savić ističe da rival ima kvalitetan igrački i stručni kadar, ali da je njegov tim spreman:

’’Kao i uvek pauzu smo proveli radno. Bilo je vremena i za predah i za trenažne aktivnosti, uz to smo odigrali i prijateljsku utakmicu sa Čukaričkim. Javor izuzetno cenim, imaju odličnu ekipu, ali i jake individualce, tu pre svega mislim na Gojkovića i Bosića. Tanko ima svoj kvalitet, Gigić je odličan igrač. Skoka znam od ranije, veoma ga cenim i mislim da je jedan od najperspektivnijih odbrambenih fudbalera u našoj ligi. O Radovanu Ćurčiću ne bi trebalo puno trošiti reči. Nekoliko puta sam pomenuo da je to trener sa najvećom reputacijom u Super ligi i maksimalno ga poštujem. Pored trenerskih kvaliteta i ponašanje mu je na evropskom nivou i našem fudbalu zaista su potrebni takvi ljudi i stručnjaci. Biće težak meč zbog terena, ali da ne budem dosadan po tom pitanju, tako je kako je. Spremni smo i idemo u Ivanjicu po bodove. Povređeni su Filip Damjanović, Predrag Medić, Vuk Bogdanović, a Bogdan Vaščuk je došao prehlađen iz reprezentacije Estonije i oni neće biti u konkurenciji meč sa Javorom.’’

Meč 16. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Javor Matisa i Voždovca igra se u ponedeljak 27. novembra 2023. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Voždovac