Surdulički Radnik u okviru 17. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Subotici gde će odmeriti snage sa ekipom Spartaka Ždrepčeva krv.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Milan Milanović ističe da je u toku borba za opstanak i da je važno osvajati bodove i na domaćem terenu i na gostovanjima:

’’Traje borba za opstanak, što znači da moramo da uzimamo bodove. Odigrali smo sasvim dobru utakmicu protiv Mladosti, ali nažalost nismo uspeli da dođemo do pobede. Nastavljamo dalje, bez obzira na to gde i protiv koga igramo, da li na strani ili kod kuće, moramo da idemo na tri boda. Imam jasniju sliku oko sastava, pa ćemo da razmatramo i aktiviranje bonus igrača na pojedinim pozicijama. Najbitnije je da su svi igrači zdravi i spremni. Znamo da Spartak ima veoma dobar tim, a sada ih predvodi i novi trener koji je uneo određene novine u igri. Sigurno da će na domaćem terenu da budu agresivniji i agilniji. Na nama je da odgovorimo takvom načinu igre, ali prvo moramo da gledamo sebe, da odigramo našu igru i da učinimo sve kako bismo ostvarili pobedu.’’

Meč 17. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Spartaka ŽK i Radnika igra se u petak 01. decembra 2023. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Radnik