Beogradski Voždovac u okviru 17. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu IMT-a.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Marko Savić zadovoljan je igrom svog tima i ističe da je samo pitanje vremena kada će se vratiti na mesto koje im po kvalitetu pripada:

’’Što se tiče naredne utakmice pripremamo je kao i svaku drugu. Tek smo na pola prvenstva, ima još mnogo da se igra i veliki broj bodova je u opticaju. Na pravom smo putu, iako rezultati u poslednje dve utakmice nisu bili dobri, ali to je za dužu priču. Više od godinu dana u kontinuitetu igramo kvalitetan fudbal i samo je pitanje vremena kada ćemo se opet vratiti na mesto na tabeli gde želimo da budemo. Imamo neverovatno talentovane igrače, koji su sposobni da naprave rezultat, što su i pokazali u prethodnom periodu. IMT je veoma dobra ekipa sa dosta mladih i igrača u srednjim, fudbalski najboljim godinama, fenomenalno vođena od strane trenera Nebojše Jandrića. Igraju fudbal pun tempa i ritma, motorički su izuzetno potentan tim i očekujem zaista sjajnu utakmicu.’’

Meč 17. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Voždovca i IMT-a igra se u subotu 02. decembra 2023. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Voždovac