Kruševački Napredak u okviru 17. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Vladimir Gaćinović ističe da im u goste dolazi aktuelni šampion i da je neophodno da pronađu recept da neutrališu njihov kvalitet, kao i da iskoriste svoj:

’’Velika je čast kada vam u goste dolazi aktuelni šampion i svakako najbolji klub u državi i imamo obavezu da se pokažemo u najboljem izdanju. Nadam se da će biti veći broj navijača nego na prethodnim utakmicama. Igrači jako dobro rade i upijaju mnoge stvari koje će nam biti bitne, ne samo za ovu, već i naredne utakmice. I ja im verujem. Bez obzira što je naš nedeljni rival imao neke kikseve u Evropi, ipak je to Crvena zvezda i vrlo brzo će se oporaviti i očekujem dobru utakmicu. Crvena zvezda ima toliko dobar individualni kvalitet da je potpuno nebitno ko će na teren, mogu da sastave dva odlična tima i igraju na tri fronta bez problema. Sigurno je da ćemo najveću pažnju obratiti na njihov napadački red, jer su izuzetno jaki. Moramo da pronađemo recept da neutrališemo njihov kvalitet, a da u prvi plan istaknemo naše dobre strane.’’

Meč 17. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Napretka i Crvene zvezde igra se u nedelju 03. decembra 2023. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Napredak