Surdulički Radnik u okviru 18. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Milan Milanović naglašava važnost predstojeće utakmice u borbi za opstanak:

’’Pred nama je vrlo važna utakmica i pobedom se priključujemo ekipama koje se bore za opstanak. Takođe pobedom smanjujemo razliku i dolazimo u poziciju da se u poslednja dva kola i na proleće izborimo da nam opstanak ne dolazi u pitanje, da više i ne razmišljamo o tome. Sve nam staje u tu utakmicu sa Voždovcem, bez obzira na vreme, na teren, na protivnika, mi gledamo sebe i nama je najbitnije šta mi radimo. Može sad i Real da dođe u Surdulicu, mislim da smo spremni da uradimo sve samo da pobedimo. Voždovac ima vrlo mladu, kombinovanu ekipu, koja je školovana, edukovana, lepo igraju. Najistaknutiji igrači su trenutno Burmaz u samom napadu i Nešković, to su njihova dva najveća aduta. Što se nas tiče, svi su momci zdravi, raspoloživi i spremni  za predstojeću utakmicu.’’

Meč 18. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radnika i Voždovca igra se u nedelju 10. decembra 2023. godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK Radnik