Ivanjički Javor Matis u okviru 18. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Čukaričkog.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Radovan Ćurčić ističe da su ’’brđani’’ jedna od najkvalitetnijih ekipa u ligi, da imaju ulogu favorita, ali da veruje da njegovi igrači mogu da se izbore za bodove:

’’Očekuje nas veoma teška utakmica. Dolazi nam protivnik koji spada u četiri najbolja tima u ligi. To u prvenstvu pokazuju i imaju zavidan kvalitet. Znamo protiv koga ćemo igrati u nedelju, ali apsolutno verujem u ovu ekipu, da možemo, kao i u svim dosadašnjim utakmicama, izvući maksimum. Igrači su svesni da moraju davati sve od sebe i na utakmicama i na treninzima. Čukarički je favorit, ali smo igrali i ranije protiv favorita. Na kraju krajeva, igrali smo protiv njih prvenstvenu utakmicu u Beogradu i vratili se sa bodom, tako da verujem da možemo da dođemo do bodova u nedelju. Sve pohvale za sve što Čukarički radi. Na nekim pozicijama imaju ekstreman kvalitet, koji ćemo pokušati da neutrališemo, a sakrijemo svoje nedostatke i pokušamo svoj kvalitet da iskoristimo da odigramo dobru utakmicu. Da li ćemo ostvariti dobar rezultat, ne zavisi samo od nas. Virus je ušao u svlačionicu, Ilić i Miletić su bolesni i neće igrati u nedelju. Kopitović se vraća u tim, odradio je suspenziju, a kao što znate imamo problem sa Tankom, ali ćemo sve uraditi da ga osposobimo da izađe na teren u nedelju.’’

Meč 18. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Javor Matisa i Čukaričkog igra se u nedelju 10. decembra 2023. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis