Beogradski Čukarički u okviru 18. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Ivanjici gde će odmeriti snage sa ekipom Javor Matisa.

Šef stručnog štaba ’’brđana’’ Igor Matić veruje da će ovoga puta uslovi za igru u Ivanjici biti bolji nego pre nekoliko dana u Kupu Srbije i da će igrači moći da pruže ono što se od njih očekuje:

’’Imamo prostora za napredak. Siguran sam da ćemo iz utakmice u utakmicu biti još bolji. Nadam se samo da će nas poslužiti vreme do kraja jesenjeg dela sezone. Verujem da će u naredne dve nedelje tereni biti adekvatni da se prvi deo sezone privede kraju u fudbalskim uslovima. Očekujem sasvim drugačiju utakmicu u Ivanjici, od one u Kupu Srbije. Verujem da će biti i malo bolji uslovi za igru, odnosno teren. U tom slučaju biće lakše igračima oba tima. Želimo da prikažemo ono što se očekuje od svih nas, kad počne utakmica.’’

Meč 18. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Javor Matisa i Čukaričkog igra se u nedelju 10. decembra 2023. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Čukarički