Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 18. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom IMT-a.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Siniša Dobrašinović ističe da je neophodno da njegov tim odigra maksimalno, ukoliko želi da stigne do pozitivnog rezultata:

’’IMT je agresivna ekipa, dosta trče i ne dozvoljavaju protivniku da razvije igru. Njihov trener Nebojša Jandrić ima kvalitetne mlade i iskusne igrače. Nisu to samo braća Luković, njih dvojica zavise od ostalih. Neophodno je da budemo na sto odsto mogućnosti, ako želimo do pozitivnog rezultata. Spremamo se za veštačku travu, ali o uslovima i igranju fudbala u ovom periodu ne treba trošiti reči. Mislim da u Srbiji u decembru ne može da se igra fudbal. Kup utakmicu u Inđiji uspešno smo priveli kraju, iako smo mogli i ubedljivije da dobijemo. Dobro je što smo taj meč iskoristili da vratimo u ritam neke igrače.’’

Meč 18. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između IMT-a i Novog Pazara igra se u nedelju 10. decembra 2023. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar