Novosadska Vojvodina u okviru 18. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Ranko Popović naglašava važnost predstojeće utakmice, ne samo zbog pozicije na tabeli, već i zbog nastavka procesa podizanja nivoa igre:

’’Jedna u nizu od utakmica po važnosti veoma bitna, a posebno posle dva vezana poraza u prvenstvu, dobrog meča u Kupu Srbije, važno je da nastavimo naš proces podizanja forme i načina igre. Ekipa Napretka je doživela velike promene, moj bivši saigrač i prijatelj je napravio velike promene i vidi se napredak. Želimo da pokažemo i mi naš napredak i da odigramo na pravi način i da pokažemo naš nivo. Očekujem od ekipe da pokaže zrelost i kvalitet i da tako dođemo do rezultata koji priželjkujemo i koji nam je potreban za skok na tabeli. Zbog žutih kartona neće igrati Crnomarković, a ostali su spremni i zdravi i u takvom raspoloženju dočekujemo utakmicu. Mateus Indio se iznenađujuće brzo oporavio i zato zahvaljujem i našem lekarskom timu što je učinio sve da se on tako brzo vrati. Danas je odradio lakši trening sa nama, izgledao je odlično i nadam se da će takav biti i na utakmici. Ponedeljak je taj momenat kada Vojvodina treba da bude na svom nivou. Svaka pobeda znači mnogo, tri boda i verovatno skok na tabeli. Značila bi nam i sa aspekta nastavka našeg procesa koji dosta dobro izgleda. Nije nam rezultat uvek bio na nivou igre i voleo bih da napravimo balans da rezultat isprati dobru igru sa terena. Ako to uradimo, biću zadovoljan kao da smo osvojili više bodova.’’

Meč 18. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Vojvodine i Napretka igra se u ponedeljak 11. decembra 2023. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Vojvodina