Kruševački Napredak u okviru 20. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka Ždrepčeve krvi.

Šef stručnog štaba Vladimir Gaćinović ističe da protivnik ima kvalitet i da svakoga može da pobedi, ali da uz dobar pristup njegov tim može da zabeleži pozitivan rezultat:

’’Glavni benefit priprema u Antaliji je što smo od četiri prijateljske utakmice tri odigrali sa protivnicima visoke klase, sa kojima u Srbiji nikad ne bi imali priliku da se sastanemo. Mislim pre svega na Rubin iz Kazanja, Radomiak iz Poljske i Gangvon iz Južne Koreje. Što se tiče Subotičana, u tri navrata proveo sam u Spartaku četiri ili pet godina i poznato mi je kako ta ekipa diše, znam igrače. U pitanju je vrlo organizovan tim, dobro vođen, imaju dobrog trenera. Ofanzivno su orijentisani i mogu svakoga da pobede. Na poslednjoj prvenstvenoj utakmici u Novom Pazaru su bili izrazito bolji. Gledao sam i poslednju pripremnu utakmicu u Subotici protiv Inđije. Izgubili su, ali jedno su prijateljske, nešto sasvim drugo prvenstvene utakmice. Uvek, pre svega, gledam u svoje dvorište. Respekt Spartaku, ali ukoliko mi budemo na pravom nivou, ako energija bude vrhunska, mislim da možemo da se nadamo povoljnom rezultatu.’’

Meč 20. kola između Napretka i Spartaka ŽK igra se u ponedeljak 12. februara 2024. godine sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Napredak