U nedelju i ponedeljak na programu su svi mečevi 5.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2017/18. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, i to: Crvena zvezda – OFK Bačka i Vojvodina – Partizan.

CRVENA ZVEZDA – OFK BAČKA (nedelja 13.avgust, 17:00 časova, TV Arena sport 3)

U nedelju popodne se u okviru 5.kola Super lige Srbije na stadionu ’’Rajko Mitić’’ sastaju lider šampionata, ekipa Crvene zvezde, i gosti iz Bačke Palanke, ekipa OFK Bačka. Biće to duel u kome su crveno-beli apsolutni favoriti, a biće zanimljivo videti da li su puleni Vladana Milojevića mislima već u Krasnodaru. Ekipa Crvene zvezde je u prva četiri prvenstvena kola zabeležila maksimala učinak, bez primljenog gola. Prvo su na svom terenu savladali niški Radnički rezultatom 3:0(1:0), zatim i ekipu Rada na Banjici rezultatom 0:2(0:1), pa ekipu Čukaričkog na svom stadionu rezultatom 3:0(1:0), da bi u prethodnom kolu u Surdulici bili više nego ubedljivi pobedivši rezultatom 0:5(0:1). Na drugoj strani ekipa iz Bačke Palanke u prva četiri ovosezonska kola nije osvojila nijedan bod. Prvi praz doživeli su u Subotici u duelu sa ekipom Spartaka rezultatom 2:1(1:0), potom su na svom stadionu poraženi od ekipe Voždovca rezultatom 0:3(0:0) i na gostovanju u Novom Sadu od ekipe Vojvodine rezultatom 1:0(0:0), da bi u prethodnom kolu na svom stadionu doživeli poraz u duelu sa ekipom Napretka rezultatom 1:4(1:2). Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport sa početkom u 17:00 časova.

VOJVODINA – PARTIZAN (nedelja 13.avgust, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 5.kola Super lige Srbije igra se u nedelju u Novom Sadu gde domaća Vojvodina dočekuje aktuelnog šampiona, ekipu Partizana. Dueli ova dva tima uvek su izuzetno zanimljivi i kvalitetni, a ovoga puta crno-beli stižu kao slabije plasirani tim i kao tim koji sebi ne sme da dozvoli još jedan poraz. Novosađani su u prva četiri kola vezali četiri pobede i nalaze se u vrhu tabele. Prvo su u premijernom kolu na svom stadionu savladali ekipu Čukaričkog rezultatom 1:0(0:0), potom su pobede ostvarili na gostovanju u Surdulici rezultatom 0:4(0:2) i na svom stadionu u duelu sa ekipom OFK Bačka rezultatom 1:0(0:0), da bi u prethodnom kolu kao gosti u Lučanima ostvarili pobedu nad čačanskim Borcem rezultatom 0:2(0:1). Beogradski tim je nakon tri prvenstvene pobede doživeo i prvi poraz. Crno-beli su prvo na svom stadionu savladali ekipe Mačve rezultatom 6:1(4:0) i Javor Matisa rezultatom 2:1(1:0), a onda i ekipu Spartaka na gostovanju u Subotici rezultatom 0:1(0:1). Ipak, u prethodnom kolu su na svom stadionu pretrpeli poraz u duelu sa gradskim rivalom Voždovcem rezultatom 1:3(1:2). Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 19:00 časova.