Kruševački Napredak u okviru 21. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Voždovca.

Šef stručnog štaba Vladimir Gaćinović ističe da u njegovom timu vlada dobra atmosfera, bez obzira na rezultat u prethodnom prvenstvenom kolu:

’’Susret sa Voždovcem čekamo u dobrom ambijentu i naboju, bez obzira na rane što nas peku od prošle utakmice. Znamo da idemo sjajnoj, mladoj i poletnoj ekipi, koja je ostavila dobar utisak na gostovanju kod Crvene zvezde. Inače, Voždovac važi za klub koji već godinama ima svoju ideju i filozofiju igre, bez  obzira što igrači i treneri dolaze i odlaze.  I respekt za to. Što se nas tiče, svesni smo da nas čeka težak posao, ali svaka utakmica ima svoju težinu i vrednost. Ne možemo računati na Stefana Jovanovića, koji ima parne žute kartone, kao i Sadikovića koji je povređen. Nikola Marinković se polako vraća i to me raduje, jer u pitanju je mlad igrač, koji ima vrednost. Imam još uvek nekih dilema, ali sigurno je da će biti rokada, da li mesto za mesto, ili ćemo menjati formaciju, videćemo na naredna dva treninga.’’

Meč 21. kola između Voždovca i Napretka igra se u ponedeljak 19. februara 2024. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Napredak