Beogradska Crvena zvezda u okviru 35. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923.

Šef stručnog štaba Vladan Milojević sa puno respekta je govorio o rivalu i naglasio da igraju dobro u kontinuitetu i da bi trebalo obratiti pažnju na čitav njihov tim:

’’Radnički je apsolutno zasluženo tu gde jeste, jer igraju konstantno dobro i ne osciliraju. Imaju prepoznatljiv stil igre od kog ne odustaju, uz sijaset brzih i zanimljivih fudbalera u timu. Ipak, mislim da bi trebalo obratiti pažnju na čitav njihov tim, zaista imaju duh i energiju, bodre se međusobno. Što se tiče rezultata iz prethodne utakmice protiv Radničkog, desilo se tako, a sutra je novi meč. Videćemo danas posle treninga ko će sutra da zaigra, ali dobra je stvar da nemamo zdravstvenih problema u ekipi i da su svi manje-više spremni. Nadam se da će naši navijači doći u što većem broju. Zaista ne sumnjam u njih i u to da će biti dobra poseta sutra, jer su uvek tu za nas. Nedelja je, neradan dan, tako da verujem u ispunjene tribine.’’

Meč 35. kola između Crvene zvezde i Radničkog 1923 igra se u nedelju 12. maja 2024. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda