Kada u Novom Sadu budu podvlačili crtu, trljaće ruke igrama Njegoša Petrovića i Vukana Savićevića, hvaliće se kako su pogodili i sa Zedijem Serijem i Seidom Koraćem, ali možda i najveći transfer realizovali su još pre početka sezone kada su iz Crvene zvezde doveli precrtanog Andriju Radulovića.

U Ljutice Bogdana 21-godišnji Radulović je sve skupa odigrao 455 minuta, na Karađorđu je – eksplodirao. Ove sezone već sedam golova i osam asistencija, samo u Mozzart Bet Super ligi Srbije. Zaključno sa ovim pogotkom u rapsodiji Vojvodine protiv Napretka (5:0) u kojoj je rivalima vezivao noge i tako se prvi put izborio za zvanje najboljeg igrača 35. kola.

A kad na njegov ligaški učinak dodamo i jednu asistenciju u Kupu Srbije dolazimo do toga da Radulović sada ima tri šanse – protiv Radničkog 1923 i Mladosti u prvenstvu, i protiv Zvezde u borbi za pehar najmasovnijeg klupskog takmičenja – da ovu sezonu zaista okarakteriše kao lansirnu rampu. Jer, ako u te tri utakmice postigne tri gola i namesti jedan, imaće dabl-dabl sezonu, a to je zaista podvig za pamćenje u srpskom fudbalu. I bez toga, ovu sezonu Radulović nikada neće zaboraviti.

IZVOR: Mozzart Sport