Kruševački Napredak u okviru 36. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba Ivan Stefanović ističe da su oba tima rasterećena i da očekuje lepu utakmicu u kojoj igrači treba da uživaju:

’’Dolazi nam Crvena zvezda, to je praznik fudbala, ne samo za navijače pod Bagdalom, već za ovaj deo Srbije. Pripremamo se kao i za svaku drugu utakmicu, a pre svega bih pozvao Kruševljane na stadion, da podrže ovu našu podmlađenu ekipu, kako bi pružili što bolju partiju. Imamo kadrovskih problema, posle utakmice sa Vojvodinom ne možemo da računamo na Nikolu Marinkovića i Filipa Krstića, ali ko istrči na teren, taj je najbolji. Čeka nas jedna lepa utakmica, Zvezda je rasterećena, već je osvojila titulu. I mi smo ostvarili naš cilj i opet ćemo igrati sa podmlađenim timom. Priželjkujem što više golova, da publika može da uživa. Rekao sam u svlačionici – momci ovo je praznik, biće na tribinama sedam-osam hiljada navijača, izađite na teren i uživajte.’’

Meč 36. kola između Napretka i Crvene zvezde igra se u četvrtak 16. maja 2024. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Napredak