Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 36. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Pančevu gde će odmeriti snage sa ekipom Železničara.

Šef stručnog štaba Slavko Matić je optimista i veruje da će njegov tim izboriti pozitivan rezultat u duelu sa Pančevcima:

"Mi gledamo sebe. Tako je bilo i na prethodnoj utakmici protiv Spartaka na našem stadionu. Žao mi je zbog publike i svih nas što nismo osvojili bodove, iako smo dominirali u posedu, stvarali šanse, imali i penal koji preokreće čitav tok utakmice. I tad smo se fokusirali na sebe. Odlazimo ekipi koja sa novim trenerom ima pozitivne rezultate. Dugo se spremamo za Železničar i analiziramo rivala. Skenirali smo ih u svakoj fazi igre, ali opet razmišljamo o nama. Pokušaćemo da ih ugrozimo tamo gde mislimo da su najslabiji. Onih jedanaest što izađu na teren su naših najboljih jedanaest. Nadam se da ćemo meč dočekati spremni i sveži. Verujemo da ćemo se vratiti kući sa pozitivnim ishodom. Niko ne voli veštačku travu, ali poslednji put nam je donela sreću protiv IMT-a na stadionu Voždovca. Očekujem dobru utakmicu. Plan smo ispunili, ali prvenstveno želimo da nastavimo sa dobrim igrama. Nadam se da će nas ovog puta ispratiti i rezultat.’’

Meč 36. kola između Železničara i Novog Pazara igra se u subotu 18. maja 2024. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar