Beogradska Crvena zvezda u okviru poslednjeg 37. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Čukaričkog.

Šef stručnog štaba Vladan Milojević pozvao je navijače da dođu u što većem broju i da zajedno proslave osvajanje ’’duple krune’’:

’’Utakmice protiv Čukaričkog su uvek izuzetno zanimljive, bez obzira da li se igra na Banovom brdu ili na našem terenu. Poštujemo ekipu Čukaričkog, igraju konstantno, ne samo ove godine, već i prethodnih. Nadahnuta su i mlada ekipa, uz par iskusnih igrača. Očekujem dobru fudbalsku predstavu. Što se tiče sastava, videćemo posle treninga. Imamo nekoliko rovitih igrača, procenićemo pre utakmice. Očekujem slavljeničku atmosferu. Naravno, prvo moramo da odigramo utakmicu, maksimalno ozbiljno. Trebalo bi da se odužimo našim navijačima sa jedne, a sa druge strane da se zahvalimo. Sinergija između nas je trajala cele godine i na kraju je krunisana sa oba trofeja. Pozivam navijače da dođu u što većem broju, nadamo se da će biti lepo vreme da svi zajedno uživamo. Ko god bude mogao neka dođe da podrži momke i da zajedno proslavimo titulu. Volim da gledam u daljinu, a fudbal za mene znači strast, posvećenost svakog dana i trenutka. Ako radite pošteno i dajete sve od sebe, a tako smo počeli još od priprema na Kipru. Momci su za svaku pohvalu. Napravili smo lepu atmosferu. Čast mi je da treniram ovako dobre ljude, ne mogu da izdvojim samo igrače, već i moje saradnike, koji su stalno tu. Glavni sam trener, ali ima i zaslužnijih od mene, ceo stručni štab i svi koji su žargonski rečeno ’’ljudi iz senke’’. Uradili su fenomenalan posao i ponosan sam na njih.’’

Meč 37. kola između Crvene zvezde i Čukaričkog igra se u subotu 25. maja 2024. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda