Fudbaleri i novi stručni štab IMT-a okupili su se juče na startu priprema za novu superligašku sezonu 2024/25. Šansu da predvodi tim dobio je izuzetno uspešan trener omladinaca ’’traktorista’’ Milan Đorđević koji je na klupi zamenio dosadašnjeg šefa struke Nebojšu Jandrića.

Novoimenovani trener IMT-a izrazio je svoje zadovoljstvo nakon uspešne sezone omladinske škole i najavio još veći rad i još bolje rezultate kluba:

’’Pre svega, osećam ogromno zadovoljstvo zbog godinu i po dana provedenih u IMT-u. Ponosan sam na rezultate koje smo postigli u omladinskoj školi, posebno prošle godine kada smo završili treći. Mislio sam da je to bio naš najveći uspeh, ali smo se dodatno motivisali i uspeli da osvojimo titulu, čime smo obezbedili direktan plasman u Omladinsku ligu šampiona. Smatram da je ovo veliki uspeh za klub i za naše mlade igrače, plod našeg zajedničkog rada. Imenovanje za trenera prvog tima predstavlja veliku čast za mene, ne samo kao obavezu, već i kao privilegiju. Planiram da nastavim sa podizanjem kluba na još viši nivo, inspirisan radom Nebojše Jandrića i uz dobru saradnju sa svim članovima kluba. Energija i kvalitetan rad su ono što nas krasi, i cilj nam je da ove godine podignemo lestvicu još više.’’

Početak nove superligaške sezone zakazan je za 20. jul, a u premijernom kolu ekipa IMT-a će biti gost TSC-a u Bačkoj Topoli.

FOTO: FK IMT