Tokom vikenda su na programu svi mečevi 14.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2017/18. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Vojvodina – Radnički Niš, Partizan – OFK Bačka i Crvena zvezda – Mladost.

VOJVODINA – RADNIČKI NIŠ (petak 20.oktobar, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 14.kola Super lige Srbije igra se u petak u Novom Sadu gde domaća Vojvodina dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog. Biće to duel starih rivala koji vode veliku borbu za visok plasman i poziciju koja vodi u evropske kvalifikacije, pa treba očekivati odličnu utakmicu. Novosađani ove sezone, uprkos svim problemima, postižu dobre rezultate, a nakon trinaest odigranih susreta na svom kontu imaju osam pobeda, uz dva remija i tri poraza. U prethodnom kolu su na gostovanju u Zemunu odigrali nerešeno sa istoimenom ekipom, a rezultat je bio 0:0. Sa 26 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 3.mesto na superligaškoj tabeli. Nišlije ove sezone takođe postižu solidne rezultate, a nakon trinaest odigranih susreta na svom kontu imaju šest pobeda, uz četiri remija i tri poraza. U prethodnom kolu ekipa Radničkog je na svom stadionu odigrala nerešeno sa ekipom Voždovca, a rezultat je bio 1:1. Sa 22 osvojena boda  trenutno zauzimaju 6.mesto na superligaškoj tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 18:00 časova.

PARTIZAN – OFK BAČKA (nedelja 22.oktobar, 15:00 časova, TV Arena sport 1)

U nedelju se u okviru 14.kola Super lige Srbije u Humskoj sastaju domaći Partizan i gosti iz Bačke Palanke, ekipa OFK Bačka. Jasno je ko u ovom susretu ima ulogu favorita, ali nema sumnje da će gosti pokušati da iskoriste umor crno-belih nakon evropskog nastupa i naprave veliko iznenađenje. Ekipa Partizana ove sezone ne igra u skladu sa ambicijama kluba, a nakon dvanaest odigranih susreta crno-beli na svom kontu imaju osam pobeda, uz tri remija i jedan poraz. U prethodnom kolu su na gostovanju u Surdulici savladali ekipu Radnika rezultatom 0:2. Sa 27 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 2.mesto na superligaškoj tabeli. Ekipa iz Bačke Palanke ove sezone ne ’’blista’’ i nalazi se u grupi ekipa sa najslabijim učinkom, a nakon trinaest odigranih susreta na svom kontu ima samo dve pobede, uz četiri remija i sedam poraza. U prethodnom kolu su na svom terenu savladali ekipu poslednjeplasiranog Borca rezultatom 1:0. Sa 10 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 13.mesto na superligaškoj tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 15:00 časova.

CRVENA ZVEZDA – MLADOST (nedelja 22.oktobar, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 14.kola Super lige Srbije igra se u nedelju na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde domaća Crvena zvezda dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti. Tradicija je u potpunosti na strani domaćina, ali nam takođe govori i da treba očekivati otvorenu utakmicu i veliki broj golova. Beograđani ove sezone sa uspehom igraju na tri ’’fronta’’, a nakon dvanaest odigranih susreta na svom kontu imaju deset pobeda, uz jedan remi i jedan poraz. U prethodnom kolu ugostili su Mačvu i slavili ubedljivo rezultatom 4:0. Sa 31 osvojenim bodom trenutno zauzimaju 1.mesto na superligaškoj tabeli. Ekipa Mladosti je na startu sezone imala učinak slabiji od očekivanog, a nakon trinaest odigranih susreta na svom kontu ima četiri pobede, uz tri remija i šest poraza. U prethodnom kolu Lučanci su na svom stadionu savladali ekipu Napretka rezultatom 2:1. Sa 15 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 9.mesto na superligaškoj  tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 19:00 časova.