Tokom vikenda su na programu svi mečevi 18.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2017/18. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Borac – Voždovac, Čukarički – Crvena zvezda i Partizan – Spartak ŽK.

BORAC – VOŽDOVAC (petak 24.novembar, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 18.kola Super lige Srbije igra se večeras u Čačku gde domaći Borac dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca. Domaći tim je u izuzetno teškoj situaciji, dok su gosti u mnogo boljoj formi, ali nema sumnje da će ’’zebre’’ dati sve od sebe da pred svojim navijačima stignu do važnih bodova. Čačani od starta sezone postižu izuzetno slabe rezultate i ne uspevaju da pronađu izlaz iz krize, a nakon sedamnaest odigranih susreta na svom kontu imaju samo tri pobede i jedan remi, uz čak trinaest poraza. U prethodnom kolu poraženi su u Subotici u duelu sa ekipom Spartaka, a rezultat je bio 3:1. Sa 10 osvojenih bodova trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na superligaškoj tabeli. Ekipa Voždovca ove sezone igra dosta dobro i održava svoje mesto u vrhu tabele, a nakon sedamnaest odigranih susreta na svom kontu ima devet pobeda, uz četiri remija i četiri poraza. U prethodnom kolu su na svom stadionu savladali ekipu OFK Bačka, a rezultat je bio 2:0. Sa 31 osvojenim bodom ’’zmajevi’’ trenutno zauzimaju 4.mesto na superligaškoj tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 17:00 časova.

ČUKARIČKI – CRVENA ZVEZDA (nedelja 26.novembra, 15:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 18.kola Super lige Srbije igra se u nedelju na Banovom brdu gde domaći Čukarički dočekuje gradskog rivala i lidera šampionata, ekipu Crvene zvezde. Oba tima nalaze se u odličnoj formi, njihovi dueli uvek su bili otvoreni i kvalitetni, pa treba očekivati odličan meč i pun stadion. ’’Brđani’’ su značajno podigli formu, nalaze se u seriji bez poraza i popravljaju poziciju na tabeli, a nakon sedamnaest odigranih susreta na svom kontu imaju devet pobeda, uz četiri remija i četiri poraza. U prethodnom kolu su na gostovanju u Kruševcu savladali ekipu Napretka, a rezultat je bio 1:2. Sa 31 osvojenim bodom trenutno zauzimaju 6.mesto na superligaškoj tabeli. Ekipa Crvene zvezde je sezonu započela jako uspešno i nakon sedamnaest odigranih susreta na svom kontu ima petnaest pobeda, uz jedan remi i jedan poraz. U prethodnom kolu crveno-beli su na svom stadionu ubedljivo savladali ekipu Rada rezultatom 6:1. Sa 46 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 1.mesto na superligaškoj tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 15:00 časova.

PARTIZAN – SPARTAK ŽK (nedelja 26.novembra, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Poslednji meč 18.kola Super lige Srbije igra se u nedelju u Humskoj gde domaći Partizan dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartak Ždrepčeva krv. Biće to duel drugoplasiranog i trečeplasiranog tima šampionata, pa treba očekivati izuzetno kvalitetnu i borbenu utakmicu. Crno-beli ove sezone imaju puno uspeha na sva tri ’’fronta’’, iako su u nekoliko navrata pružali slabije partije, a nakon sedamnaest odigranih susreta na svom kontu imaju trinaest pobeda, uz tri remija i jedan poraz. U prethodnom kolu savladali su na gostovanju u Ivanjici ekipu Javor Matisa, a rezultat je bio 0:2. Sa 42 osvojena boda trenutno zauzimaju 2.mesto na superligaškoj tabeli. Subotičani su možda i najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka prvenstva, a nakon sedamnaest odigranih susreta na svom kontu imaju devet pobeda, uz pet remija i samo tri poraza. U prethodnom kolu su na svom terenu savladali ekipu Borca, a rezultat je bio 3:1. Sa 32 osvojena boda trenutno zauzimaju 3.mesto na superligaškoj tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 17:00 časova.