U nedelju su na programu svi mečevi 27.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2017/18. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Čukarički – Partizan i Crvena zvezda – Napredak.

ČUKARIČKI – PARTIZAN (nedelja 11.mart, 15:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 27.kola Super lige Srbije igra se na Banovom brdu gde domaći Čukarički dočekuje gradskog rivala, ekipu Partizana. ’’Brđani’’ su tokom prethodnih nekoliko sezona često pružali sjajne partije protiv crno-belih, pa treba očekivati veliku borbu i odličan meč. Ekipa Čukaričkog trenutno zauzima 4.mesto na tabeli sa 46 osvojenih bodova, a u prethodnom kolu podelili su bodove sa ekipom Borca na gostovanju u Čačku gde je rezultat bio 2:2. Ekipa Partizana trenutno zauzima 2.mesto na tabeli sa 55 osvojenih bodova, a u prethodnom kolu crno-beli su na svom terenu savladali ekipu Rada rezultatom 3:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 15:00 časova.

CRVENA ZVEZDA – NAPREDAK (nedelja 11.mart, 18:30 časova, TV Arena sport 1)

Poslednji meč 27.kola Super lige Srbije igra se na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde domaća Crvena zvezda dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka. Lideri šampionata su jedini prvenstveni poraz doživeli upravo u duelu sa Kruševljanima, pa je ovaj susret šansa za revanš i osvajanje važnih bodova. Beograđani trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli sa 69 osvojenih bodova, a u prethodnom kolu crveno-beli su u Novom Sadu savladali ekipu Vojvodine rezultatom 1:2.  Ekipa Napretka trenutno zauzima 7.mesto na tabeli sa 40 osvojenih bodova, a u prethodnom kolu kruševački tim je pretrpeo poraz u Šapcu od ekipe Mačve rezultatom 1:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 18:30 časova.