Od petka do nedelje na programu su svi mečevi 31.kola Super lige Srbije, prvog kola doigravanja u takmičarskoj sezoni 2017/18. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Zemun – OFK Bačka, Crvena zvezda – Partizan i Napredak – Vojvodina.

ZEMUN – OFK BAČKA (petak 13.april, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 31.kola Super lige Srbije igra se u Beogradu gde domaći Zemun dočekuje goste iz Bačke Palanke, ekipu OFK Bačka. Oba tima ulaze u završnu fazu borbe za opstanak u kojoj će svaki bod biti jako bitan, pa treba očekivati veliku borbu i zanimljivu utakmicu. Ekipa Zemuna trenutno zauzima 10.mesto na tabeli,  a nakon podele bodova na svom kontu ima 18 bodova. Zemunci su u prethodnom kolu kao gosti poraženi od ekipe Crvene zvezde, a rezultat je bio 3:1. Ekipa OFK Bačka trenutno zauzima 13.mesto na tabeli, a nakon podele bodova na svom kontu ima 15 bodova. Bačkopalančani su u prethodnom kolu kao gosti poraženi od ekipe Javor Matisa, a rezultat je bio 2:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 17:00 časova.

CRVENA ZVEZDA – PARTIZAN (subota 14.april, 18:30 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 31.kola Super lige Srbije biće ujedno i 157.večiti derbi Crvene zvezde i Partizana, ovoga puta na stadionu ’’Rajko Mitić’’. Rezultat ovog duela u velikoj meri može odrediti na koju stranu Topčiderskog brda će otići šampionski pehar, pa treba očekivati pravi fudbalski spektakl i veliku borbu za bodove. Ekipa Crvene zvezde trenutno zauzima 1.mesto na tabeli, a nakon podele bodova na svom kontu ima 39 bodova. U prethodnom kolu crveno-beli su na svom terenu savladali ekipu gradskog rivala Zemuna, a rezultat je bio 3:1. Ekipa Partizana trenutno zauzima 2.mesto na tabeli, a nakon podele bodova na svom kontu ima 33 boda. U prethodnom kolu crno-beli su kao domaćini ubedljivo savladali ekipu čačanskog Borca, a rezultat je bio 5:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 18:30 časova, a specijalna emisija posvećena ovom događaju počeće već u 17:00 časova.

NAPREDAK – VOJVODINA (nedelja 15.april, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 31.kola Super lige Srbije igra se u Kruševcu gde domaći Napredak dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine. Pobeda u ovom duelu od velike je važnosti za ostvarenje evropskih ambicija oba tima, pa treba očekivati otvorenu i borbenu utakmicu. Ekipa Napretka trenutno zauzima 7.mesto na tabeli, a nakon podele bodova na svom kontu ima 23 boda. U prethodnom kolu ’’čarapani’’ su na svom terenu savladali ekipu niškog Radničkog, a rezultat je bio 3:1. Ekipa Vojvodine trenutno zauzima 8.mesto na tabeli, a nakon podele bodova na svom kontu ima 22 boda. U prethodnom kolu Novosađani su na svom terenu savladali ekipu beogradskog Rada, a rezultat je bio 2:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 16:00 časova.