U sredu i četvrtak na programu su svi mečevi 33.kola Super lige Srbije, trećeg kola doigravanja u takmičarskoj sezoni 2017/18. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Zemun – Borac, Crvena zvezda – Čukarički i Partizan – Radnički – Niš.

ZEMUN – BORAC (sreda 25.april, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 33.kola Super lige Srbije igra se u Zemunu gde istoimeni superligaš dočekuje goste iz Čačka, ekipu Borca. Nijedna ekipa iz plej-aut grupe još uvek nije obezbedila opstanak u eliti, a Čačani su najdalje od ostvarenja tog cilja, pa treba očekivati veliku borbu za bodove. Ekipa Zemuna trenutno zauzima 10.mesto na tabeli sa 21 bodom na svom kontu. U prethodnom kolu plavo-zeleni su kao gosti poraženi od ekipe Javor Matisa, a rezultat je bio 1:0. Ekipa Borca trenutno zauzima poslednje 16.mesto na tabeli sa 12 bodova na svom kontu. U prethodnom kolu Čačani su na svom terenu pretrpeli poraz od ekipe Mladosti, a rezultat je bio 0:2. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 16:00 časova.

CRVENA ZVEZDA – ČUKARIČKI (sreda 25.april, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 33.kola Super lige Srbije igra se na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde domaća Crvena zvezda dočekuje gradskog rivala, ekipu Čukaričkog. Oba tima se nalaze u odličnoj formi i forsiraju ofanzivan fudbal, a bodovi su im neophodni za ostvarenje ovosezonskih ciljeva, pa treba očekivati otvorenu i atraktivnu utakmicu. Ekipa Crvene zvezde trenutno zauzima 1.mesto na tabeli sa 45 bodova na svom kontu. U prethodnom kolu crveno-beli su kao gosti savladali ekipu niškog Radničkog, a rezultat je bio 1:3. Ekipa Čukaričkog trenutno zauzima 6.mesto na tabeli sa 26 bodova na svom kontu. U prethodnom kolu ’’brđani’’ su kao gosti poraženi od ekipe Partizana, a rezultat je bio 2:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 18:00 časova.

PARTIZAN – RADNIČKI NIŠ (četvrtak 26.april, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 33.kola Super lige Srbije igra se u Humskoj gde domaći Partizan dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog. Dueli ova dva kluba uvek su bili izuzetno zanimljivi i borbeni, a Nišlije su ovoga proleća već uspeli da savladaju crno-bele, pa treba očekivati odličnu utakmicu. Ekipa Partizana trenutno zauzima 2.mesto na tabeli sa 36 bodova na svom kontu. U prethodnom kolu crno-beli su na svom stadionu savladali ekipu Čukaričkog, a rezultat je bio 2:1. Ekipa Radničkog trenutno zauzima 4.mesto na tabeli sa 28 bodova na svom kontu. U prethodnom kolu Nišlije su na svom stadionu pretrpele poraz od ekipe Crvene zvezde, a rezultat je bio 1:3. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 18:00 časova.