Crno-beli su danas započeli pripreme za novu sezonu 2017/18, a prozivci je prisustvovalo 34 igrača. Sezona počinje već u julu, a ekipa Partizana će se i ovoga puta takmičiti na sva tri ’’fronta’’.

Fudbaleri i stručni štab vicešampiona Srbije, ekipe Partizana, okupili su se danas u sportskom centru Teleoptik kako bi započeli proces letnjih priprema za sezonu 2018/19. Evropske obaveze čekaju ih već u julu, pa su crno-beli i ove godine među prvima ’’upalili motore’’. Medicinski pregledi i testiranja obavljeni su tokom vikenda u klinici Vita Maksima, a danas započinje trenažni proces.


FOTO: partizan.rs/Miroslav Todorović

Igrače su pozdravili predsednik kluba Milorad Vučelić, sportski direktor Ivica Iliev, kao i trener Miroslav Đukić. Pored njih, prisutni su bili i potpredsednik kluba prof dr. Vladimir Vuletić, članovi UO Dragoljub Trailović, Nebojša Petrović, Milomir Gligorijević i dr Zoran Rajić, kao i generalni direktor kluba Miloš Vazura.


FOTO: partizan.rs/Miroslav Todorović

FOTO: partizan.rs/Miroslav Todorović

Odmah nakon pozdravnih beseda igrači su održali sastanak u svlačionici sa trenerom Đukićem, a onda odradili i prvi trening. Prozivci je prisustvovalo 34 igrača, i to:

GOLMANI: Jovičić, Popović, Stevanović, Kljajić;

ODBRANA: Vulićević, Cucin, Vlalukin, Miletić R. Nemanja, Ostojić, Pavlović, Marković, Mitrović, Bošnjak, Antonov, Miletić G. Nemanja, Urošević, Šehović;

VEZNI RED: Zdjelar, Kosović, Draman, Jevtović, Ilić, Vakulko, Strahinja Jovanović, Kokir, Tošić, Đerlek, Birmančević;

NAPAD: Ivanović, Ožegović, Tavamba, Đorđe Jovanović, Đilas, Nikolić.

Zbog obaveza prema reprezentativnim selekcijama, timu će se kasnije pridružiti Vladimir Stojković, Janković i Rikardo.


FOTO: partizan.rs/Miroslav Todorović

FOTO: partizan.rs/Miroslav Todorović

FOTO: partizan.rs/Miroslav Todorović

Ekipa će do 22.juna trenirati u ’’Zemunelu’’, nakon čega će se kompletan pogon preseliti u Ptuj i Grand hotel Primus, gde će ostati sve do 4.jula. Treninzi će se odvijati na terenu FK Aluminijum iz Kidričeva, a biće odigrano i nekoliko kontrolnih utakmica.

Spisak kontrolnih utakmica:

– 25.jun, Honved (Mađarska)
– 27.jun, Krakovia (Poljska)
– 29.jun, Rostov (Rusija)
– 01.jul, Žilina (Slovačka)
– 03.jul, Zarja (Ukrajina)

Pogledajte video izveštaj TV Partizan sa ovog događaja: