U jeku priprema koje FK Crvena zvezda obavlja u Austriji predstavljen je i novi igrač crveno-belih Lorenco Ebisilio, igrač sredine terena koji dolazi iz kiparskog Apoela i prema rečima sportskog direktora Mitra Mrkele predstavlja veliko pojačanje za narednu sezonu.

Mitar Mrkela je na predstavljanju novog Zvezdinog igrača izjavio i sledeće:
Lorenco Ebisilio nam dolazi iz kiparskog Apoela. Karijeru je počeo u mlađim selekcijama Ajaksa, čuvenoj njihovoj akademiji. Kasnije je igrao u Rusiji, pa na Kipru. Dugo smo ga pratili, znali smo da je to igrač kakav nam nedostaje u ekipi, i verujem da je Zvezda dobila dobrog igrača, a navijači nekoga uz koga će uživati.

Lorenco Ebisilio igra na poziciji veznog igrača sa izraženim napadačkim karakteristikama, visok je 175cm i rođen je 1991. godine. Prilikom predstavljanja u Austriji nije skrivao radost zbog dolaska u redove crveno-belih i tom prilikom je izjavio:
Mnogo sam čuo od Mičela Donalda o Crvenoj zvezdi. On je ovde igrao tri godine, i vidi se po dolasku u klub da je reč o velikom klubu sa mnogo navijača. Svi mi žele dobrodošlicu, svi mi pružaju podršku i kada je tako, mnogo je lakše uklopiti se u novu sredinu. Igrao sam ranije sa Srbima, to su dobri, topli ljudi, uvek se trude da pomognu i sada je tako. Razgovaraju sa mnom, objašnjavaju mi kakva je situacija i nadam se da ću sa svima imati dobru konekciju, jer mi smo tim. Donald mi je rekao da budem fokusiran i da ako budem dobro igrao da će mi biti sjajno u Zvezdi. Iz Amsterdama sam, čuo sam za život u Beogradu, navikao sam na takav život. Čuo sam dosta toga pozitivnog, Srbija je prošla kroz težak period i sada se vraća na evropsku mapu.

FOTO: crvenazvezdafk.com