Predstojećeg vikenda na programu su svi mečevi 2.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2018/19. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Mačva – Napredak, Dinamo – Partizan i Crvena zvezda – Radnički Niš.

MAČVA – NAPREDAK (subota 28.jul, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

U subotu se u kviru 2.kola Super lige Srbije u Šapcu sastaju domaća Mačva i gosti iz Kruševca, ekipa Napretka. Domaći tim sezonu je započeo porazom na gostovanju ekipi Spartaka (0:1), dok su Kruševljani kao domaćini savladali ekipu Rada (1:0). Tokom prethodne sezone dva tima su odigrala dva međusobna susreta i oba su ostvarila po jednu pobedu, na svom terenu. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 19:00 časova.

DINAMO – PARTIZAN (nedelja 29.jul, 19:00 časova, TV Arena sport 2)

Jedan od najzanimljivijih susreta 2.kola Super lige Srbije igra se u Surdulici gde će Dinamo iz Vranja ugostiti ekipu beogradskog Partizana. Vranjanci su prvu superligašku sezonu u svojoj istoriji započeli porazom u Beogradu od ekipe Crvene zvezde (3:0), dok su crno-beli pretrpeli poraz na gostovanju ekipi Radnika u Surdulici (1:0). Dva tima do sada nisu igrala zvanične utakmice u domaćim takmičenjima. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na drugom programu TV Arena sport, sa početkom u 19:00 časova.

CRVENA ZVEZDA – RADNIČKI NIŠ (nedelja 29.jul, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 2.kola Super lige Srbije igra se na stadionu ’’Rajko Mitić’’ u Beogradu gde domaća Crvena zvezda dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog. Oba tima su ostvarila pobedu u duelima sa novim superligašima na startu šampionata, crveno-beli kao domaćini protiv Dinama iz Vranja (3:0), a Nišlije kao domaćini ekipi Proletera (3:1). Tokom prethodne sezone dva tima su odigrala tri međusobna susreta, a Beograđani su sva tri dosta ubedljivo rešili u svoju korist. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 19:00 časova.