Kruševački Napredak će u okviru 2.kola Super lige Srbije u subotu biti gost šabačke Mačve. Prethodni susret u Šapcu crveno-crni su rešili u svoju korist, pa nema sumnje da ’’čarapanima’’ ni ovoga puta neće biti lako.

U subotu se u okviru 2.kola Super lige Srbije u Šapcu sastaju domaća Mačva i kruševački Napredak. Premijerni ovosezonski susret ’’čarapani’’ su za razliku od svog rivala rešili u svoju korist, ali stručni štab ipak poziva na oprez. Šef stručnog štaba kruševačkog tima, iskusni Milorad Kosanović, istakao je u svojoj izjavi za medije uoči ovog duela da su Šapčani i pored poraza odigrali odlično i da deluju spremnije za superligaška iskušenja nego prošle godine:

’’Mačva je u prvom kolu pokazala da je spremnija da odigra ovo prvenstvo nego prošlogodišnje. Imaju godinu dana iskustva više. Igrači koji su uglavnom došli iz druge lige sada se osećaju dosta komotno, što su pokazali u prošloj utakmici protiv Spartaka koju su, u najmanju ruku, odigrali ravnopravno. Ne treba zaboraviti da Spartak igra kvalifikacije za Ligu Evrope. Mačva je tu utakmicu izgubila nesretno na samom kraju. S druge strane, mi smo radili cele nedelje potpuno u skladu sa planom. Sva trojica igrača koji su bili povređeni su potpuno spremni, tako da nemamo nijedan problem. Utakmica neće biti laka, ali smo spremni da odigramo kvalitetno i dobro i tražimo rezultat koji će biti pozitivan.’’

Meč 2.kola Super lige Srbije između Mačve i Napretka igra se danas, u subotu 28.jula 2018.godine, sa početkom u 19:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: fknapredak.rs