Na današnjoj sednici Izvršnog odbora Zajednice klubova Super lige i Prve lige Srbije, nakon dugogodišnjeg uspešnog vođenja ove organizacije, u penziju je otišao generalni sekretar Branislav Delić.

Predsednik Zajednice, gospodin Dragomir Lazović, zahvalio se gospodinu Deliću na dosadašnjem velikom doprinosu radu Zajednice i ukupnom unapređenju srpskog fudbala u tesnoj saradnji sa Fudbalskim savezom Srbije i svim klubovima. Gospodin Delić se potom zahvalio svima na dosadašnjoj profesionalnoj saradnji i poželeo puno uspeha u budućem periodu. Istovremeno, gospodin Delić će biti  angažovan na mestu savetnika u Fudbalskom savezu Srbije.

Na mesto generalnog sekretara Zajednice klubova Super lige i Prve lige imenovan je Darko Ramovš (45), uspešan sportski radnik,dosadašnji direktor fudbalskog kluba Sinđelić i doskorašnji predsednik Udruženja Prve lige Srbije. Tokom fudbalske karijere nastupao je za mlađe kategorije fudbalskog kluba Partizan, a zatim i za Prištinu, OFK Beograd, Čukarički, kao i nemačke klubove Stuttgarter Kickers i Schweinfurt 05.

Gospodin Ramovš se zahvalio rukovodstvu Zajednice i Fudbalskom savezu Srbije na ukazanom poverenju za obavljanje ove značajne funkcije. On je istakao da će se truditi da svojim radom da doprinos razvoju domaćih takmičenja, i fudbala uopšte, kao i da će mu u tome od velike pomoći biti podrška ove dve organizacije.