Kruševljani u subotu u okviru 3.kola Super lige Srbije dočekuju goste iz Bačke Palanke, ekipu OFK Bačka. Poraz u prethodnom kolu nameće ’’čarapanima’’ obavezu da ovog vikenda budu na visini zadatka i osvoje sva tri boda.

Stručni štab Napretka svakako nije zadovoljan rezultatom postignutim u Šapcu, ali nema ni panike, jer je sezona tek na početku. Prilika da se popravi utisak je duel sa gostima iz Bačke Palanke, a šef stručnog štaba ’’čarapana’’, iskusni Milorad Kosanović, ističe da gosti sigurno nisu bolji tim od njegovog i da očekuje da bodovi ostanu u Kruševcu:

’’Odigrali smo dve utakmice, jednu dobili, jednu izgubili. U Šapcu smo odigrali stvarno slabo, i nismo uspeli da uđemo u neke šanse. U subotu nas očekuje normalna utakmica, kao i sve druge, ovog puta u Kruševcu. Igramo protiv tima koji sigurno nije bolji od nas, pa onda od nas i zavisi kako će ta utakmica završiti. Ukoliko uspemo da odigramo onako kako ovaj tim može da igra, onda ne bi trebalo da bude problema da je dobijemo. Pobeda je u ovom momentu jako važna, da bi konačno isplivali iz ovog mulja koji se pojavio. Mnogo je bitno zbog tima i igrača da utakmicu završimo kako treba. Bačka je napravila dobar rezultat prošle nedelje i na krilima toga dolazi ovde, ne da se preda, nego da se bori za pozitivan rezultat. To i očekujemo, ali mislim da smo kvalitetniji tim i da ćemo učiniti sve da nam bodovi ostanu ovde.’’

Meč 3.kola Super lige Srbije između Napretka i OFK Bačka igra se sutra, u subotu 04.avgusta 2018.godine, sa početkom u 20:00 časova.