Zemunci u subotu uveče u okviru 3.kola Super lige Srbije gostuju ekipi Radnika iz Surdulice. Biće to prilika da gosti po prvi put nastupe u najjačem sastavu, nakon što su registrovali sva letnja pojačanja.

Nakon dva remija u prva dva kola Zemunci su odlučni u nameri da stignu do prve pobede u sezoni. Ipak, svesni su da ih čeka teško gostovanje u Surdulici, protiv rivaa koji dugo igra u gotovo istom sastavu. O tome je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret govorio šef stručnog štaba zemunskog superligaša, iskusni Milan Milanović koji ističe da njegov tim mora dati sve od sebe kako bi izborio pobedu:

’’Očekuje nas teška utakmica, kao i do sada. Potrebno je da budemo maksimalno angažovani i disciplinovani, sa ambicijom da napadnemo protivnički gol posle jedne čvrste i dobre odbrane. Linije tima moraju biti blizu i kompaktne, a poslednja što dalje od našeg gola. Na sredini će se voditi najveća borba, u tom delu terena pokušaćemo da rešimo sve zadatke. Svi igrači su registrovani, stigli su i sertifikati za fudbalere iz inostranstva. Mogu da računam na sve igrače, međutim mnogi od njih su još uvek nespremni. Sačekaćemo još malo, s obzirom da prelazni rok traje do kraja avgusta, a na početku septembra ćemo imati potpuno formiran tim. Dobro poznajem ekipu Radnika koja već duže vreme igra u ovom sastavu, napustila su ih dvojica starijih igrača. Međutim, u prvih jedanaest možda imaju samo jednog novog fudbalera. Imaju standardno dobar tim, sa par mlađih i više iskusnih igrača. Shodno tome ništa neće biti lako, da bi uzeli neki bod moraćemo mnogo da se potrudimo.’’

Meč 3.kola Super lige Srbije između Radnika i Zemuna igra se danas, u subotu 04.avgusta 2018.godine, sa početkom u 20:00 časova.