Voždovčani večeras u okviru 4.kola Super lige Srbije gostuju u Nišu gde će odmeriti snage sa domaćom ekipom Radničkog. Težak posao čeka ’’zmajeve’’ na stadionu ’’Čair’’, ali niko ni ne pomišlja na negativan rezultat.

Gosti u ovaj meč ulaze nakon dva vezana poraza, ali ipak zadovoljni zbog prikazane igre u drugom delu susreta sa aktuelnim šampionom i liderom prvenstva, ekipom Crvene zvezde. O tome je na redovnoj konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Branko Vojinović koji je istakao da je njegov tim pokazao da može da dominira i da se bori protiv negativno rezultata:

’’Kao i u svim utakmicama do sada naša obaveza je da igramo kvalitetno i da igramo na pobedu. Imamo izuzetno zahtevnu utakmicu protiv protivnika koji je kvalitetan, koji je sačuvao sastav od prošle godine i nadogradio ga sa nekoliko kvalitetnih i iskusnih igrača. Sigurno je da nećemo imati lak zadatak, ali ono što nas ohrabruje je drugo poluvreme protiv Crvene zvezde, gde smo pokazali da možemo da dominiramo, da možemo da se borimo i protiv negativnog rezultata, ali i da pokažemo da možemo kvaliteno da igramo.’’

Meč 4.kola Super lige Srbije između Radničkog i Voždovca igra se danas, u petak 10.avgusta 2018.godine, sa početkom u 20:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport.

FOTO: fkvozdovac.rs