Kruševljani u okviru 4.kola Super lige Srbije večeras gostuju u Novom Sadu gde će ih ugostiti ekipa Proletera. Svi su svesni da ih čeka težak posao protiv protivnika koji je sve iznanadio dobrim igrama na startu sezone.

Ekiap Napretka nije počela sezonu u skladu sa očekivanjima, a stručni štab uzrok vidi u neradu na pripremama. O tome je na konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Milorad Kosanović koji je istakao da ekipa polako izlazi iz krize i da se nada dobrom rezultatu u Novom Sadu:

’’U Proleteru igra dosta igrača koji su prošli kroz školu fudbala Vojvodine i oni samo potvrđuju svojim rezultatima u SL da je ta škola bila dobra škola. Proleter iz tog razloga pravi dobre rezultate, osvojili su šest bodova i treći su na tabeli, što je za svaku pohvalu. Nas očekuje ozbiljna utakmica protiv tima koji ima svoje slabosti i ozbiljne kvalitete. Moramo povesti računa o tome i mislim da ćemo uspeti, jer polako izlazimo iz krize koja je nastala neradom na pripremama. Nadam se da ćemo u subotu odigrati bolje nego prošle subote, a to bi bilo dovoljno da nam da nadu da ćemo napraviti dobar rezultat u Novom Sadu.’’

On se potom osvrnuo i na najnovije promene u ekipi, odlazak Jovana Markoskog i dolazak Đura Zeca i Josipa Projića:

’’Markoski nakon prošlogodišnje povrede nije više mogao da se ozbiljno posveti treninzima i radu, i zahvaljujemo se na svemu što je pružio Napretku u prethodne tri godine. Neozbiljno je da zbog igrača koji imaju između 38 i 40 godina zatvaramo prostor deci koja su ovde ponikla, ili dolaze ovde da narastu. On je sam doneo odluku da ode iz kluba i mi smo mu izašli u susret. Pored Zeca i Projića, timu su priključena još dvojica mladih igrača, i sada imamo dobar fond igrača za ovu polusezonu.’’

Meč 4.kola Super lige Srbije između Proletera i Napretka igra se danas, u subotu 11.avgusta 2018.godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: fknapredak.rs