Vranjanci će večeras u Surdulici u okviru 4.kola Super lige Srbije dočekati goste iz Lučana, ekipu Mladosti. Loš početak šampionata i tri vezana poraza uslovili su da ovaj meč ima ogroman značaj za ekipu Dinama, pa treba očekivati veliku borbu.

Težak raspored na startu ove sezone uslovio je da u 4.kolo Vranjanci ulaze bez bodova, nakon poraza od Crvene zvezde, Partizana i Radničkog iz Niša. Šef stručnog štaba Dinama, Dragan Antić, ističe da za njegov tim šampionat tek sada počinje i da ekipa mora da ide na pobedu:

’’Kao što sam i ranije rekao, za nas prvenstvo počinje od četvrtog kola. Mladost će morati da ’’položi oružje’’ u Surdulici jer nama drugog izlaza nema, moramo da idemo na pobedu. Poštujem njihovu snagu, ali verujem da moji momci mogu da dođu do tri boda, mada ću biti zadovoljan i jednim.’’

On je potom istakao da Dinamo polako kompletira svoj igrački kadar i da je trenutno u potrazi za još jednim štoperom, kao i desnim bekom, jer sa ovim igračkim kadrom nije moguće izboriti opstanak:

’’Sa ovim postojećim igračima ćemo se teško izboriti za opstanak u ligi, pa bi nam još tri-četiri igrača dobro došla. Dinamo i njegovi navijači zaslužuju da ostanu u Super ligi Srbije i očekujem da, od proleća, na svom novom stadionu imamo najveću podršku sa tribina od svih klubova, sa izuzetkom možda Crvene zvezde.’’

Meč 4.kola Super lige Srbije između Dinama i Mladosti igra se danas, u subotu 11.avgusta 2018.godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: Youtube/dn017plus/Printscreen