Dodić: Da ponovimo igre iz prethodnih kola

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 1682

Ekipa Radnika večeras u okviru 4.kola Super lige Srbije gostuje na Banjici gde će odmeriti snage sa ekipom Rada. Pokušaće Surduličani da novom pobedom što duže zadrže visok plasman na tabeli, ali su ’’građevinari’’ prošlog vikenda pokazali da podižu formu, pa treba očekivati zanimljiv meč.

Surduličani su dosta dobro započeli aktuelnu sezonu i nakon tri odigrana kola imaju šest bodova na svom kontu. Ipak, nema mnogo vremena za zadovoljstvo, jer su još uvek svi timovi u procesu formiranja i svaki susret nosi veliku dozu neizvesnosti. O tome je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba surduličkog tima Mladen Dodić koji je istakao da će se prava snaga svih protivnika znati tek po završetku prelaznog roka i reprezentativne pauze:

’’Očekuje nas vrlo neizvestan meč. Mišljenja sam i da se sve utakmice za vreme trajanja prelaznog roka tako mogu i nazvati. Rad je najbolji primer da, nakon što je izgubio prve dve utakmice, a potom i registrovao nekolicinu dobrih igrača, imao priliku da mu se to odrazi na rezultat već u trećem kolu. Tako će i biti do prve reprezentativne pauze, kada ćemo mnogo realnije gledati na protivnike i njihove mogućnosti, a do tada, samo neizvesnost.  Uprkos svemu,  idemo ekipi koja ima kvalitet i ima dobar miks starih i novih igrača. Ulazimo u još jednu utakmicu sa istim ciljem kao i do sada, a to je da damo svoj maksimum i da ponovimo igre iz prethodnih kola.’’

Meč 4.kola Super lige Srbije između Rada i Radnika igra se danas, u subotu 11.avgusta 2018.godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fk-radnik.com

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte