Vranjski Dinamo u okviru 5.kola Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Voždovca. Jasno je ko je favorit, ali Vranjanci najavljuju veliku borbu za prve superligaške bodove.

Stručni štab Vranjanaca svetstan je težine zadatka, a postoje i određeni kadrovski problemi. Ipak, šef stručnog štaba Dragan Antić istakao je u svojoj izjavi za medije datoj pred ovaj susret da se činjenica da je ekipa na nula bodova mora prevazići i da se njegovi fudbaleri trebaju što pre pomeriti sa mrtve tačke:

’’Izgubili smo pomalo i nesrećno od Mladosti u prethodnom kolu, nismo iskoristili svoje šanse, oni jesu. Očekujemo da bude bolje već protiv Voždovca. Povređeni su nam igrači u defanzivi Lalatović i Stevanović, tako da nastupamo oslabljeni, ali predaje neće biti. Idemo da uzmemo bod, ako možemo i tri. Bez bodova smo, a to nije dobro. Oni imaju prednost u odnosu na nas, jer treniraju na veštačkoj travi, ali i mi smo u četvrtak trenirali u Surdulici, pa se nadam da možemo da pružimo dobru igru na toj podlozi. Ekipa još uvek nije uigrana, ali se nadam da ćemo iz kola u kolo da budemo sve bolji.’’

Meč 5.kola Super lige Srbije između Voždovca i Dinama igra se sutra, u subotu 18.avgusta 2018.godine, sa početkom u 20:00 časova.