Voždovčani u okviru 5.kola Super lige Srbije dočekuju goste iz Vranja, ekipu Dinama. Biće to sjajna prilika za ’’zmajeve’’ da protiv ’’fenjeraša’’ na tabeli prekinu niz poraza.

Domaćini u ovaj meč ulaze u ne baš dobrom raspoloženju, nakon tri uzastopna poraza, ali se svi nadaju prekidu tog niza u duelu sa objektivno slabijim rivalom. O tome je na redovnoj konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Branko Vojinović koji je istakao da njegov tim neće olako shvatiti protivnika i da ekipa i dalje veruje u svoju snagu i kvalitet:

’’Utakmica za nas dolazi posle trećeg poraza zaredom. Mi ne ulazimo u meč protiv Dinama kao protiv ekipe koja nema bodove, već kao ekipe koja je prošle godine ušla u Super ligu i koja želi da se dokaže i pokaže svoj kvalitet. Sigurno je da ćemo na pravi način shvatiti ovu utakmicu, ali se i nadam napraviti seriju dobrih rezultata, te poništiti ova tri poraza. Porazi koji su došli kao posledica individualnih grešaka i u poslednjim minutima utakmice. I dalje ne možemo da računamo na Ješića koji ima povredu leđa, a sigurno je da atmosfera posle tri poraza ne može da bude dobra, ali i dalje verujemo u svoju snagu i svoj kvalitet i to ćemo sigurno pokazati u subotu na utakmici.’’

Meč 5.kola Super lige Srbije između Voždovca i Dinama igra se sutra, u subotu 18.avgusta 2018.godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fkvozdovac.rs