Ekipa Vojvodine u okviru 5.kola Super lige Srbije dočekuje goste iz Bačke Palanke, ekipu OFK Bačka. Biće to prilika da Novosađani pred svojim navijačima stignu do prve ovosezonske pobede, koja bi značajno poboljšala trenutno lošu atmosferu.

Domaćini u ovaj meč ulaze pod velikim pritiskom navijača i javnosti, nakon četiri kola u kojima nisu zabeležili nijednu pobedu. Šef stručnog štaba Vojvodine Aleksandar Veselinović istakao je na redovnoj konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret da mu je jasno šta se očekuje od njegove ekipe u sutrašnjem meču, kao i da je svestan da je Vojvodina u dosadašnjem toku prvenstva osvojila manje bodova nego što su to navijači priželjkivali:

’’Kao što je to bila i svaka prethodna, pred nama je opet veoma važna utakmica i mislim da je na tu temu izlišno govoriti neke suvišne reči. Gledajući sve ono što se dešavalo u prethodna četiri kola, realno imamo mnogo manje bodova od onoga što smo očekivali i u odnosu na sadržaj igara koje smo pružili. Igramo kod kuće, svesni smo šta se od nas očekuje i nemamo nikakvu dilemu oko toga da sutra imamo jedan jedini cilj, a to je da od prvog minuta idemo na pobedu. Poštujemo protivnika i sve ono što Bačka radi u ovom prvenstvu, uzimajući u obzir to da su u poslednja tri kola pobedili Spartak i osvojili bod protiv Napretka i Čukaričkog, što su ekipe koje su prošle sezone bile u vrhu srpskog fudbala. Međutim, to ništa ne menja u našim ciljevima i mislim da nam je svima jasno šta se od nas očekuje i u kom pravcu treba da ide sutrašnja utakmica. Što se tiče igračkog kadra, svi momci su zdravi i na raspolaganju za meč, a meni je veliko zadovoljstvo da radim sa ovakvom grupom igrača koji su izvanredni profesionalci i dobri ljudi. Svi koji su prethodnih dana dolazili u FC ’’Vujadin Boškov’’, mogli su da vide da radimo u jednoj pozitivnoj atmosferi, te mislim da su zaslužili da ih ovom prilikom pohvalim.’’

Meč 5.kola Super lige Srbije između Vojvodine i OFK Bačka igra se sutra, u subotu 18.avgusta 2018.godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fkvojvodina.rs