Superligaš iz Bačke Palanke, ekipa OFK Bačka, u okviru 5.kola Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Vojvodine. Gosti će pokušati da nastave niz pozitivnih rezultata protiv rivala koji se nalazi u evidentnoj rezultatskoj krizi.

U taboru OFK Bačka vlada dobra atmosfera nakon tri meča bez poraza u duelima sa renomiranim protivnicima koji su imali ulogu favorita. Na talasu toga žele da nastave niz i u Novom Sadu, o čemu je u izjavi za medije govorio šef stručnog štaba Dejan Čelar koji je istakao da je ekipa potpuno rasterećena:

’’Znamo da nas očekuje teška utakmica. Idemo tamo prilično rasterećeni, posle tri pozitivna rezultata, gde većina fudbalske javnosti nije ni očekivala da Bačka uzima bodove protiv ekipa koje su prošle godine igrale u plej-ofu. Međutim, mi rasterećeno i okrenuti sebi, uz veliku podršku mocima, idemo u Novi Sad da se nadigravamo i da ostavimo dobar utisak.’’

Meč 5.kola Super lige Srbije između Vojvodine i OFK Bačka igra se sutra, u subotu 18.avgusta 2018.godine, sa početkom u 20:00 časova.