Lučanska Mladost danas u okviru 5.kola Super lige Srbije dočekuju ekipu Zemuna. Sjajna serija na startu sezone uticala je na to da domaći tim u ovaj meč ulazi u dobrom raspoloženju.

Domaćini u ovaj meč ulaze sa puno samopouzdanja nakon serije odličnih rezultata, ali i oprezno jer su Zemunci uvek neugodan rival za Lučance. O tome je na redovnoj konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret govorio i pomoćnik u stručnom štabu Mladosti, trener Goran Stanić, koji je istakao da se nada nastavku uspešne serije osvajanjem sva tri boda:

’’Napravili smo dobar rezultat u Surdulici protiv ekipe Dinama iz Vranja, odigrali smo onako kako smo želeli i ostvarili pobedu. Nastavili smo kontinuitet dobrih igara i rezultata, a nadam da će se nastaviti i u narednom kolu. Zemun je nedavno promenio trenera i očekujem, kako to uglavnom biva u takvim situacijama,  da će oni ovde odigrati rasterećeno i motivisano, što nama otežava posao. Inače, Zemun tradicionalno igra dobro u Lučanima, tako da nam neće biti nimalo lako. Očekujem da na predstojećem meču odigramo maksimalno odgovorno, agresivno i koncentrisano i osvojimo nova tri boda. Pozivam navijače da dođu u što većem broju i da nam u tome pomognu.’’

Meč 5.kola Super lige Srbije između Mladosti i Zemuna igra se danas, u subotu 18.avgusta 2018.godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fkmladostlucani.com