Zemunci u okviru 5.kola Super lige Srbije danas gostuju u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti. Gosti će sa novim stručnim štabom pokušati da stvore novu energiju i stignu do važnih bodova.

Ekipa Zemuna je na startu sezone stigla samo do dva boda, a novi stručni štab na čelu sa Milošem Kruščićem pokušaće da preokrene stvari i stigne do serije dobrih rezultata. On je u svom obraćanju predstavnicima medija uoči ovog susreta istakao da će ekipa nastupiti sa nekom novom energijom, možda i novim stilom igre:

’’Od prvog dana fokusirani smo i sve misli su usmerene na utakmicu protiv ekipe Mladosti. Jako dobro poznajem tim iz Lučana, način na koji igraju i njihov stil. Dugo su na okupu i imaju iskusnog trenera koji godinama radi u našem fudbalu. Veoma su iskusni, takmičarski opredeljeni i igraju dobro na rezultat. Kod kuće su dosta neugodni, tu se osećaju prijatno i sa puno samopouzdanja. Što se tiče nas, nastupićemo sa nekom novom energijom, možda i sa novim stilom igre. Napomenuo sam igračima na prvom obraćanju da bez obzira s kim igramo i gde, u svakoj utakmici ćemo ići na pobedu. Da li ćemo u tome uspeti ostaje da se vidi. Ako budemo dali maksimum na terenu i igrali timski šanse za tako nešto su znatno povećane. Ukoliko protivnik bude bolji pružićemo ruku i čestitati, a onda se okrenuti daljem radu.’’

Meč 5.kola Super lige Srbije između Mladosti i Zemuna igra se danas, u subotu 18.avgusta 2018.godine, sa početkom u 20:00 časova.