Ekipa Mačve u okviru 5.kola Super lige Srbije večeras gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa domaćom ekipom Radnika. Šapčani žele napredak ka sredini tabele, a za to im je potrebna pobeda na ovom teškom gostovanju.

Gosti u ovaj meč ulaze sa četiri osvojena boda, nakon nekoliko dobrih partija koje nisu završene željenim rezultatom. O tome je na redovnoj konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba crveno-crnih Dragan Aničić koji je istakao da očekuje da njegova ekipa ovoga puta dobru igru pretvori u pobedu:

’’Radnik je nezgodan na svom terenu, retko gubi utakmice, iskusna su ekipa koja već godinama stabilno igra Super ligu i pravi dobre rezultate. Predvođeni su trenerom koji je već duži niz godina u Super ligi i ima internacionalno iskustvo, tako da ne očekujem ni težu ni lakšu utakmicu u odnosu na prethodne četiri. Očekujem samo da valorizujemo ono što nismo u proteklim susretima, jer na osnovu prikazane igre zaslužujemo više. Moraćemo mnogo pažnje da obratimo na njihova dva mlada i brza igrača, Zlatanovića i Keremeha, koji dobro koriste prostor i kažnjavaju svaku grešku protivnika. Na njihovu agresiju koju imaju u veznom redu moramo da odgovorimo nekom našom agresijom. Imamo naš cilj, a to je pobeda, kao i prikazivanje igre koja nas odlikuje već duži vremenski period.’’

Meč 5.kola Super lige Srbije između Radnika i Mačve igra se danas, u nedelju 19.avgusta 2018.godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fkmacva.com