Surduličani u subotu uveče u okviru 6.kola Super lige Srbije dolaze u goste ekipi OFK Bačka, a stručni štab ekipe Radnika očekuje izuzetno tešku utakmicu u Bačkoj Palanci.

U taboru gostiju svi veruju da će dobre igre i naporan rad doneti i bolje rezultate, a ključ vide u popravljanju igre u defanzivi. O tome je u izjavi za medije datoj uoči ovog susreta govorio i šef stručnog štaba surduličkog tima Mladen Dodić koji je istakao da greške treba svesti na minimum:

’’U poslednje vreme utakmice Radnika i Bačke uglavnom su neizvesne, a sa druge strane veoma bitne. Tako i ova, na početku prvenstva, ne može se okarakterisati drugačije. Bilo je dosta promena u njihovom sastavu i mislim da su jači nego prošle godine. I kad gube, veoma teško gube meč. Dolaskom novih igrača sigurno su podigli kvalitet i mi ćemo to imati u vidu i obratiti pažnju na sve aspekte igre. Ponavljam,  moramo kvalitetnije da odigramo u defanzivi, moramo ispraviti greške iz proteklih par kola. Ne smemo dozvoliti da se ponovi da posle naših grešaka dozvolimo protivniku da stekne prednost. Imamo dovoljno kvalitenih igrača, imamo i one u napadačkom delu koje čekamo da se posle saniranja povreda vrate - Nikolića, Danoskog, Radovića i Stankovića. Očekujem da se i tim redom vraćaju u tim. Potrebno je strpljenje i smatram da vreme ispred nas trebamo na najbolji mogući način iskoristiti, a igre koje pružamo da isprati i rezultat na terenu i bodovni saldo.’’

Meč 6.kola Super lige Srbije između ekipa OFK Bačka i Radnika igra se danas, u subotu 25.avgusta 2018.godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fk-radnik.com