Crno-beli u okviru 6.kola Super lige Srbije večeras gostuju u Šapcu gde će odmeriti snage sa ekipom Mačve. Beograđani su svakako kvalitetniji tim, ali su svesni da ih čeka jedno od najtežih gostovanja u ligi.

Gosti u ovaj meč sigurno ulaze sa izmenjenim sastavom, ali još uvek nije poznato na koga sve stručni štab neće moći da računa. Šef stručnog štaba crno-belih Bata Mirković istakao je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret da izuzetno respektuje protivnika i da će njegovi igrači oprezno i bez straha ući u ovaj duel:

’’Sutra nas očekuje veoma bitna utakmica, i nije fraza, svaka sledeća je najbitnija. Igramo protiv čvrstog, agresivnog, borbenog protivnika sa odličnim trenerom Draganom Aničićem. Iz svih ekipa sa kojima je radio izvlačio je maksimu i izuzetno cenim njegov rad. Moraćemo da budemo isto tako, agresivni, odlučni i direktni. Nadam se da će teren biti zadovoljavajući da nam omogući da odigramo dobru utakmicu. Još uvek nemam potvrde od doktora kakvo je stanje, jedino je sigurno da Marko Janković neće biti u konkurenciji za sastav. Pošto sada imamo šestoricu stranaca, sigurno je i da će dvojica sigurno biti van kadra. Partizan mora da igra svaki put na pobedu, bez obzira na stanje na tabeli. Šapčani su bili i trećeligaši u jednom momentu, a sada ih evo u Super ligi. Ne plašimo ih se, ali smo oprezni, znamo da je to jedno od najtežih gostovanja u ovoj ligi.’’

Meč 6.kola Super lige Srbije između Mačve i Partizana igra se danas, u nedelju 26.avgusta 2018.godine, sa početkom u 19:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.